keskiviikko 31. elokuuta 2011

Orginaal – Pohjanmaa-annoksesi neljä kertaa vuodessa


Elämäntapa-aikakausilehti Orginaal lanseerataan 16. syyskuuta. Jo nyt voi sekä tilata ensimmäinen numero ennakkoon (ja taata että on ensimmäisten joukossa jotka saa pidellä lehteänsä) että jopa tehdä neljän numeron vuositilauksen. Orginaal on kaksikielinen ja kaikki tekstit aikakausilehdessä ovat suomeksi ja ruotsiksi.

Orginaalissa esitellään muodikkaita pohjanmaalaisia ruokaluomuksia, ihania henkilökuvia ja muotoilua. Kaikki tämä pilke silmäkulmassa ja sovittelemattoman esteettisesti.

Nykypäivän globalisoituneessa maailmassa hukataan helposti meitä ympäröivä ainutlaatuisuus. Juhannuksen vietto kallioilla, hirvenmetsästys ja sienten poiminta, potkuriretket jäällä ja korvapuustit. Ilmiöitä jotka eivät ainoastaan kuvaa elämää Pohjanmaalla, vaan myös pohjoismaalaista luonnonläheistä elämäntapaa ja ”käytetään sitä mitä on”-mentaliteettia.

Orginaal kertoo elämän ja arjen nauttimisesta, juuri siinä missä olet. Ympäristöstänsä nauttimisesta ja silmien avaamisesta sen ainutlaatuisuudelle.

Orginaalin takaa löytyy joukko innokkaita ihmisiä Pietarsaaresta jotka päättivät toteuttaa idean, ilman aikaisempaa kokemusta aikakausilehtialalta ja ilman rahoittajia. Suurella sydämellä ja sitoumuksella Orginaal-ryhmä rakentaa tuotemerkin jolla on korkea uskottavuus ja inspiroiva sanoma joka ulottuu pitkälle lehden tekstien ulkopuolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti